Известие

Collapse
No announcement yet.

Адско скърцане от съединителя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Адско скърцане от съединителя

От няколко дни насам при натискане съединителя скърца зверски,сега залягах,слагах масло навсякъде там,но без ефект,гадното скърцане продължава и ме побърква вече Имах една крома 2.0 турбо и го имаше същото скърцане но така и не остана време за него,та съм сигурен че и други от вас са се сблъсквали с тоя гаден проблем та ми кажете какво да направя да спре да скърца,защото не издържам
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Малко спрей ти е нужен. Залягаш пак при педалите. В горния край на педала на съединителя се държи щока, който натиска помпата. Обикновено скърца точно там, не в оста на педала.
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
      Малко спрей ти е нужен. Залягаш пак при педалите. В горния край на педала на съединителя се държи щока, който натиска помпата. Обикновено скърца точно там, не в оста на педала.
      Какъв спрей? и каква е тази щока глупави въпроси задавам ама... и кое точно да напръскам
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

Щок, шиш, пръчка... Как да го кръстя? Спрей за смазване, за да не ти се налага да се капеш с масло по главата, докато лежиш отдолу точно. Аз пръсках със силоконов спрей, изкара половин година...
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

С квот и да го пръскаш се тая ефекта е малък !
          Това скърцене се получава от търкане метал в метал сас сила 20 кг на 1 кв/см няка как да не скърца ! Се едно да настъпиш мишка по упашката и тя да не скърца !
          Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Аз пръскам със спрей за мотоциклетна верига , това е течна лепкава грес.Ефекта е страхотен от 1 година нямам проблем.Лепкава е защото като караш с 200 да не ти фърчи по крака.
            Alfa164 T.S 148++ HP
            Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Пламка утре съм при тебе да ми обслужиш педала да знаеш

Comment

Да ама нямам достъп до така наречената пръчка
                BMW e39 facelift

Comment

Пръчка )) !
                  Как нямаш достъп до пръчка )
                  Пръчката се казва бутало на съединителя намира се след помпата на съединителя коят ти е до казанчето за спирачна течност !
                  Следвай пътя и ще я намериш тая пръчка !
                  Успех
                  Пръчка хаха
                  Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                    Пръчка )) !
                    Как нямаш достъп до пръчка )
                    Пръчката се казва бутало на съединителя намира се след помпата на съединителя коят ти е до казанчето за спирачна течност !
                    Следвай пътя и ще я намериш тая пръчка !
                    Успех
                    Пръчка хаха
                    Абе тя е нагоре в таблото ма нямам достъп до там никакъв
                    BMW e39 facelift

Comment

Абе тя се стига ама трябва да я знаеш къде е точно .
                      А сега си предстстави ситуацията по смяната на тази помпа и ще се досетиш какво ми беше преди 2-3 годинки
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Е аз не знам как требе да легна за да я видя а камо ли да я напръскам... Вие сте мастери
                        BMW e39 facelift

Comment

Е за това говоря , да не ти се пада да се прецака че си е?!ло маата
                          Аз вече минах през това .
                          П.С. И на мене ми скърца но НЯМА да се навра пак там за да я смазвам , да си скърца
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                            Е за това говоря , да не ти се пада да се прецака че си е?!ло маата
                            Аз вече минах през това .
                            П.С. И на мене ми скърца но НЯМА да се навра пак там за да я смазвам , да си скърца
                            Абе и ти си прав донякъде ама то не се издържа тая гад мръсна
                            BMW e39 facelift

Comment

Ааааа има лесно . Волумето на МАХ и нищо не се чува . Нито скърца , нито хлопа и

Comment

Working...
                              X